Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Очевидно Дада му позволява да получи кауши, така че трябваше да пещера.

Очевидно Дада му позволява да получи кауши, така че трябваше да пещера.

Гладът дойде бързо + яростен в 1:30 и аз седях на обяд на 2.

наслаждавах се на прекрасна, цветна салата Хю Джас с последния от остатъците от Деня на благодарността – една седмица по -късно !

Бебешки спанак, изтръгнат в мед и маслинови олавандула Saltcarrots Зелени чушки! Турция Cubesa 1-инчово парче от снощния блуо чийзвалс (не може да се получи достатъчно от тях!) Pepper

плюс H2O с вар.

Следобедните планове включват повече от същите, плюс тренировка за тяло във фитнеса (и малко колоездене!), Последван от друга вечеря с Карън и UVA събитие!

Още публикации от Kath :

това!

goooooddd сутрин !! Този уикенд имахме толкова забавно време заедно. Взех Mazen на панаира на окръг Albemarle в петък вечерта! Срещнахме някои от нашите приятели там и се наслаждавахме на язденето на влака и казвайки „здравей“ на всички животни.

Този човек е точно от тренировките си с маратон, който той се затича в ризата си за тренировка :

И този човек казва: „Wuz Up Y’all? Виждайки радостта в лицето му> вината за изкуствен захарен сироп в тялото му. (Добра новина: Бялата риза се справи добре!)

Направихме дегустация на мед заедно и проверихме тракторите.

съвпадащи ботуши !!

ние Претеглих вариантите за храна за вечеря на панаира и реших да тръгна по пътя в търсене на нещо малко по -питателно. Chipotle беше на път за вкъщи! Не ходя често там, но беше вкусно и обичам, че те се грижат за качеството на месото си.

Събота сутрин смути!

В събота сутринта се мотаехме с Нашият водопроводчик, защото в петък вечер открих, че мивката на пивоварната е препълнена с една седмица на гниеща кухненска канализация. О, БОЖЕ МОЙ. Не бихте повярвали на миризмата! Ето мивката, след като прекарах повече от час, почиствайки я и пода под нея в неделя сутринта …

Съботен обяд с Лорън! Салата с домашно приготвен херби дресинг, манчего, чушки и песто пармезан от пилешки бургер от Whole Foods. Плюс това споделихме чаша вино!

Mazen отиде да прекара следобеда с Мат, а аз се отправих към парти за басейн. Този сладък лебед дойде в кутията, която ми изпрати Popsugar! Той обича тези вина от Лила.

Партията на басейна приключи бързо, когато това се случи:

отидох на вечеря във Fitzroy в събота вечер. Това е в старото пространство на скара на Blue Light и те свършиха фантастична работа с реновирането!

Споделих няколко вкусни скариди за барбекю, пухкав геврек, палтус и салата от кесар на зеляр. Палци нагоре!

В неделя сутринта Мазен и аз изпълних много поръчки след няколко часа почистване на къщи. Първо гориво:

Легнахме в леглото, банята и отвъд, за да потърсим плажен чадър, който не беше на склад, и вместо това купихме освежители за въздух за пивоварната. Обядвахме в кухнята на Зоуи. Обичайте кебобите на сьомгата там! Тогава магазин за хранителни стоки.

В неделя следобед отидохме на сладко парти за рожден ден за приятел и за вечеряхме пица на д -р Хо и домашна ягодова торта. Този уикенд не си готвя много вкъщи, така че тази седмица го компенсирам!

Още публикации от Kath:

Моите времена за хранене варират доста, когато Не работя – ставането три часа по -късно натиска всичко обратно !! Днес не седнах да ям обяд до 2:45 !! Но като се има предвид, че закусвах в 11:15, това изглежда правилно.

Целта беше забавна. Винаги в крайна сметка харча повече, отколкото възнамерявам, но получих някои атлетични шорти в продажба за 4 и два спортни сутиени (което наистина ми трябва повече, тъй като все още нося тези, които носех, когато бях по -тежък с 30 паунда!) . Намерихме кафе с ром за масло – мирише толкова добре и нямам търпение да го пробвам първо утре сутринта! Това ще стане в 4:50, за да се върти по -приятно 🙂

Обяд

Имаме тонове остатъчна спирална шунка от Бъдни вечер, така че съпругът ме принуди да имам a Сандвич с шунка за обяд. Харесвам Хам, но е доста солен и по-угасен, отколкото бих предпочел да имам повече от два пъти или повече през седмицата, но имам чувството, че това ще бъде тежка за шумове за нас. Това се появява отново в разцепена грахова супа в петък вечер.

Останала шунка и швейцарски сандвич със спанак и горчица, които препичах в тиган с тежест отгоре (имах го малко по -дълго от Предвидено!)

Исках салата, но също така исках нещо топло, така че статия комбинирах най -доброто от двата свята:

спанахромейн4.5 унция затоплени портокалови секции1 Carrot10 грама препечени бадеми (90 секунди в Микровълновата ги препече перфектно!) 4 грама студено пресорено нефилтрирано зехтин, изтръгнато отгоре

и за 460 kcal на новите ни коледни разположения от сестра ми:

Но знаете ли какво – все още съм гладен И мисля, че съм тръгнал да имам обикновено кисело мляко със забавно микс-ин! Миналата седмица заобикаляща лятна продукция в най -добрия си …

овес за една нощ в буркан с слънчогледово масло, приготвен с овес на треньора, гръцко кисело мляко, мляко, семена от чиа, банан и боровинки. Плюс щипка сол, канела, ванилия и малко кифла с лимон от пълнозърнести боровинки от пекарната. Обичах това!

Направих голяма партида от Oats Oats Plain and Simple в моята печка за ориз и спасих порциите, за да се загрее. Тук беше купа, приготвена с банан и боровинки плюс малко гранола и слънчогледово масло.

Нашите приятели Патси и Сами ни дадоха канталупа на пазара миналата седмица и момче беше сочно! Сервира се с яйца, тост и бананова половина със слънчев изстрел (очевидно не мога да се сдържам на слънчевия избух Предово с банан, фъстъчено масло и гръцко кисело мляко. Yum! Дадох на Mazen първия му вкус на фъстъчено масло и той беше A-Okay. Толкова облекчен.

Взех някои английски кифли от канела от търговеца Джо за промяна. Тъжно е да кажа, че не бяха много добри. Малко в картонения край на спектъра. Трябва да видя дали Мат ще направи някои в пекарната! Сервира се със сладко според Даниел, нектарин, горски плодове и слънчева страна нагоре. Трябваше да споделя калай на пъстърва и с Мат, и с Мазен и бих искал да имам повече 🙂

Още салата. Повече домати. Повече козе сирене. С авокадо, остатъчни сладки картофи и бадеми и спанак фета се търкаля отстрани.

Takeaway сандвич от пекарната и малко гранола

стърчащо се яйце (аз съм се сблъсквал, защото е по -лесно да споделите да споделите с лабиринт) с нектарин, който имаше вкус на бонбони и висок пет тост с бадемово масло. Сезонът на леденото кафе е тук!

Банан + палачинки с боровинки!

Обеди

без салата от бургер с бик с овче мляко, маруля от градината, авокадо и Д -р Кракер

pb & j в басейна!

Направих куп, за да споделя с приятели и за съжаление повечето трябваше да се отменя, така че в крайна сметка ях повече от моя дял 🙂 Има Нищо като PB & J край басейна!

m имаше броколи, грах и тиква. ; Козе сирене, салата и ягоди

и накрая, пушена пъстърва на градински зеленина с морков, репичка и авокадо плюс овче сирене и череши

Contents

https://www.yuvaenterprises.com